Nieuws

Het toernooiprogramma is inmiddels bekend! Op live.beachkorfbal.eu vindt je het actuele programma, de uitslagen en standen.

Plan je route naar het Fluks Beachkorfbal, hier vind je alle nuttige adressen.

Voor de sport beachkorfbal zijn door het IKF spelregels opgesteld. Tijdens het Fluks Beachkorfbal hanteren we een wat aangepaste, leukere versie van deze spelregels. Hier lees je er alles over.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.

Barbecue

Na het sportieve gedeelte op het strand verplaatsen we ons naar het Fluks terrein voor een gezellige, geheel verzorgde barbecue. Onder genot van een hapje en een drankje wordt er nagepraat en kun je alvast in de sfeer komen voor de feestavond.
Reserveer bij het inschrijven je barbecuekaarten en wij verzorgen de rest.

Party

De DJ zorgt voor de muziek, en met z’n allen zorgen we voor een onvergetelijk feest. Ondanks de vermoeiende dag op het strand kan iedereen nog wel een restje energie vinden om uit z’n dak te gaan.
Wie op eerdere Fluks beachkorfbal-feesten geweest is, weet hoe gezellig het er is! Toegang tot het feest is gratis.

Overnachting

Meld je op tijd aan en slaap in je eigen tent op het Fluks terrein. Perfect omdat je na het feest niet meer naar huis hoeft, en een prima manier om de dag af te sluiten.
Bij de overnachting zit een gratis ontbijt inbegrepen, zodat je de volgende ochtend rustig wakker wordt en op krachten kunt komen voordat je naar huis gaat.