Nieuws

Ondanks dat het weer nog verre van zomers is kan er vanaf vandaag weer ingeschreven worden voor het Fluks Beachkorfbal. Zaterdag 24 juni gaat het gebeuren, dus regel snel je team en meld je aan!

Nu ook vegetarische en gluten vrije barbecue tickets beschikbaar!

Maak je inschrijving nu compleet met een overnachtingspakket deluxe! Geen zin om je tent mee te nemen? Geen probleem! Boek een overnachtingspakket deluxe en we regelen een mooi plekje in een grote tent waar je je luchtbed of matje kan uitspreiden.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, en aan zee staat er altijd wind dus dat maakt het allemaal nog wat lastiger. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de lol, en er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.

Barbecue

Na het sportieve gedeelte op het strand verplaatsen we ons naar het Fluks terrein voor een super gezellige, geheel verzorgde barbecue. Onder genot van een hapje en een drankje wordt nagepraat en kun je alvast in de sfeer komen voor de feestavond.
Geef je bij de inschrijving op voor de barbecue, dan zorgen wij voor de rest.

Party

De DJ zorgt voor de muziek, en met z’n allen zorgen we voor een onvergetelijk feest. Ondanks de vermoeiende dag op het strand kan iedereen nog wel een restje energie vinden om uit z’n dak te gaan.
Wie op eerdere Fluks-feesten geweest is, weet hoe gezellig het er is! Toegang tot het feest is gratis.

Overnachting

Meld je op tijd aan, en slaap in je eigen tent op het Fluks terrein. Perfect omdat je na het feest niet meer naar huis hoeft, en een supergezellige manier om de dag af te sluiten.
Bij de overnachting zit een gratis ontbijt inbegrepen, zodat je de volgende ochtend rustig wakker kunt worden en op krachten kunt komen voordat je huiswaarts keert.