Nieuws

Ondanks dat het weer nog verre van zomers is kan er vanaf 1 maart alweer ingeschreven worden voor het Fluks Beachkorfbal op 24 juni. Stel een team samen en meld je aan!

Geen zin om na het feest naar huis te moeten reizen?
Boek een overnachting en slaap in je eigen tent op het korfbalveld!

Nu ook vegetarische en glutenvrije barbecue tickets beschikbaar!
Geef tijdens je aanmelding eenvoudig je keuze aan.

Hoe ziet zo'n beachkorfbalweekend er uit? De deelnemers van Oost Arnhem hebben het vastgelegd

Ivm de gebruikte muziek is de video helaas niet op alle mobiele telefoons en tablets te bekijken.

Toernooi

Korfballen op het strand is heel anders dan we gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie.
Hoewel er een wedstrijdelement is, gaat het toch vooral om de gezelligheid, er wordt dan ook heel wat afgelachen. Tussen de wedstrijden door kun je lekker relaxen op het strand of een duik nemen in de frisse Noordwijkse zee.

Barbecue

Na het sportieve gedeelte op het strand verplaatsen we ons naar het Fluks terrein voor een gezellige, geheel verzorgde barbecue. Onder genot van een hapje en een drankje wordt er nagepraat en kun je alvast in de sfeer komen voor de feestavond.
Reserveer bij het inschrijven je barbecuekaarten en wij verzorgen de rest.

Party

De DJ zorgt voor de muziek, en met z’n allen zorgen we voor een onvergetelijk feest. Ondanks de vermoeiende dag op het strand kan iedereen nog wel een restje energie vinden om uit z’n dak te gaan.
Wie op eerdere Fluks beachkorfbal-feesten geweest is, weet hoe gezellig het er is! Toegang tot het feest is gratis.

Overnachting

Meld je op tijd aan en slaap in je eigen tent op het Fluks terrein. Perfect omdat je na het feest niet meer naar huis hoeft, en een prima manier om de dag af te sluiten.
Bij de overnachting zit een gratis ontbijt inbegrepen, zodat je de volgende ochtend rustig wakker wordt en op krachten kunt komen voordat je naar huis gaat.